• Ajutam cu prajituri si torturi pe cei care cauta produse de calitate, sanatoase, realizate asa cum trebuie. 
  • Bunatatile le realizeazam in laboratorul propriu, certificat dpdv sanitar, situat pe strada B-dul Griviței nr. 73 (Onix).  
  • Comenzile trebuie date cu minim 2 zile inainte, deoarece procesul tehnologic dureaza destul de mult cand lucrezi artizanal cu ingrediente naturale.

Povestea noastra

           Nu stiu altii cum sunt, dar noi, uneori seara, dorim sa mancam ceva bun si avem mereu problema in a gasi acel ceva.
           Din magazine nu stii ce sa mai cumperi, etichetele sunt pline de E-uri, conservanti si coloranti, parca toate au acelasi gust. In cofetarii aceeasi poveste, premixurile(prafurile) la putere…am avut ocazia sa vad ce inseamna sa lucrez cu ele :D; intradevar cu acestea produci usor, rapid si fara prea multa pregatire. De exemplu un blat facut clasic iti ia chiar si 40 minute sa-l pregatesti si inca 40 minute sa il coci, pe cand unul din premix in 10 minute este gata de pus in cuptor, adica cantaresti premixul, mai adaugi apa, margarina, praful de ou si este gata.
           Dar, cum noi, am avut ocazia sa mancam in copilarie prajituri facute in casa, de mama, de bunica, cautam acele gusturi cunoscute si indragite. Vazand ca ne este greu sa le mai gasim, am inceput sa prajiturim noi asa cum ne plac noua, reinterpretand retete clasice, cu ingrediente cunoscute de toata lumea: faina, oua, lapte, unt, ciocolata…
           Avand cunostintele necesare, pasiune si pofta de dulce ne-am hotarat sa devenim mici antreprenori in arta dulciurilor, sa oferim o solutie celor care cauta ceva bun.

PrajiMania in presa

De ce sa ne alegi pe noi?Infographic PrajiMania